pátek 26. prosince 2008

Který je nejhezčí? Anketa.

S vánočními anketami se roztrh pytel, hodnotí se tu to, či ono, případně něco jiného, někdy i to co normálně ne, a občas i to co vždycky.





Který obdélník je nejhezčí?

Hlasujte.

Některé anketní otázky jsou ještě pitomější než jiné. Někdy to vypadá, jako by se autoři předháněli v tom, kdo vymyslí duševně méněcennější otázku. Jiné otázky jsou pro změnu manipulativní a návodné, což ihned ukazuje z které ideologické/politické/průmyslové/reklamní dílny daná anketa pochází.

Což se pro změnu na jakékoli otázky vykašlat? Máte rádi krásno? Co se vám líbí? Nabízím anketu, která vám pomůže zjistit, jestli to, co se líbí vám, se líbí také ostatním.

Jste pro? Jestli ano, tak si prohlédněte následující dvě sady kreseb obdélníků. Zamyslete se a pak dejte hlas tomu obdélníku, který je podle vás nejhezčí. Nejedná se o žádný chyták, ani o kanadský žertík.

Jediné o co se jedná, je líbí/nelíbí.


Anketa1Který z obdélníků je nejhezčí?
F_landscape
Hlasujte zde.


Anketa2
Který z těchto obdélníků je nejhezčí?
F_portrait
Hlasujte zde.



Vyhodnocení ankety příště....



A pokud jste nezlobili/y a zúčastnili/y jste se ankety, tak vám na závěr ještě popřeji všechno nejlepší do nového roku 2009. Ti kdo hlasovali, se ještě mohou podívat na PéeFko.
Vlada





Rubrika: Teorie všeho | 26.12.2008, 12:08:00

12 komentářů:

  1. Mně se nejvíc líbí to žlutý kolečko. No a kdybych napsal pravdu, co si myslím o té novoročence, tak dostanu okamžitě banána... :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak dobrá, abych nekazil hru... esteticky by měl nejvíc vyhovovat obdélník o poměru stran Sectio Aurea. A navíc dneska na lidi všude svítěj širokoúhlé 16 : 9 plazmy a LCD. Takže je to jasné! :p

    OdpovědětVymazat
  3. Nejhezčí obdélník je odjakživa čtverec, přece. :-))

    OdpovědětVymazat
  4. PFka je krásná! Jenom je mi líto toho psa - s tolika kočkama :-)...... musí mít velikou trpělivost.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji @Teovi za pozvánku do klubu umělců a to pouze za symbolický úplatek představovaný ovocem, levnějším než brambory, ještě jednou děkuji, Mistře.

    Lenko, ten pes je pesa a ty kočky jsou kočičák.

    Anketa se nám slibně vyvíjí.

    OdpovědětVymazat
  6. Hlasovala jsem, vždy pro to uprostřed, neboť symetrie je estetika idiotů (sakra, co to zase kecám... ta včerejší slivovice už přece neúčinkuje... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. ad 5: Pesa a kočičák, to mnohé vysvětluje ... :-)
    Ovšem kočičák je velkej fešák, že moc pozdravuju. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Poctivě jsem se přiznal a dal hlasy /1,5/, díky za krásné přání /bydlím s Mikešem/ a protože Tě nemám v seznamu, tak jsem mail neposlal, napravuji:
    Celoročně pevné zdraví, maximum splněných přání a aspoň jedno předsevzetí.

    OdpovědětVymazat
  9. buteo, děkuji za příspěvek. Váš hlas v anketě nebude oslyšen.
    Jessie, co ta slivovice? Ještě účinkuje?
    Lenko, kočíčáka jsem podrbal na bradě a pozdravoval, tak děkuje, což vyjádřil přimhouřením očí a tím, že zalezl chrnět do pelechu.

    OdpovědětVymazat
  10. :-)))) no, mozna to bude lokalni zkresleni casoprostoru lihem, ale jednicka JE ctverec, ne?! :-)))) krasny novy rok, vladinku! (davam 2/2, pri svych proporcich mam obdelniky rada ;-) )

    OdpovědětVymazat
  11. Jano, také zdravím. Myslím, že již mohu prozradit, ano jednička je opravdu čtverec.

    OdpovědětVymazat
  12. Jak tak vidím na hlasech, lidstvo tíhne ke zlaté střední cestě. Ani málo ani moc, prostě akorát uprostřed ..... :-) Kdy už bude vyhodnocení? :-)

    OdpovědětVymazat